Codziennie na naszych kuchniach przygotowywanych jest ok 300 zestawów śniadaniowych w postaci posiłków gorących i zimnych, kanapek oraz dań barowych, a od wczesnych godzin dopołudniowych serwujemy zestawy obiadowe w ilości ok. 500 porcji.
O każdej porze roku nasi szefowie kuchni dostosowują menu do potrzeb pracowników (kaloryczność) z uwzględnieniem produktów sezonowych.
Przygotowujemy i dostarczamy również posiłki regeneracyjne dla pracowników.
Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosujemy pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies - więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.